FlanellenVoornaamste transformator van de windkwekerijVoorzorgsmaatregelen voor aankoop:

  • vrijgavetijd:2022-05-16 18:16:01
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:230
  • Korte omschrijving:

    Flanellen,De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag

Artikel inhoud

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

Hoeveel kost de transformator?

FlanellenVisuele controle voor de controle van de transformator

Losse kernschroef

Gherla.Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.

Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur,FlanellenDroge transformator 600KVA, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, koppeltank en olieopslagtank,Flanellentransformator met olieonderdompeling S13, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.


FlanellenVoornaamste transformator van de windkwekerijVoorzorgsmaatregelen voor aankoop:



Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

De fundamentele reden voor dit soort onnauwkeurigheid is dat wanneer de transformator?Idquo; Dalar trolley?ordquo; wordt beschouwd naar gelang van de omvang van de capaciteitsbezettingsgraad, de transformator hoge capaciteit moet worden vervangen door de kleine-capaciteit transformator met een hoge gebruikssnelheid, en dan wordt het verlies van ijzer overwogen en het koperverlies wordt genegeerd. In feite, voor een bepaalde belasting, het actieve vermogensverlies van kleine capaciteit overschrijdt dat van grote capaciteit Het actieve vermogensverlies van de transformator, dus het verbruikt elektromagnetische energie.

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, moeten op tijd leeg zijn.

projectDe isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd,FlanellenPrijs van droge transformator, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.


FlanellenVoornaamste transformator van de windkwekerijVoorzorgsmaatregelen voor aankoop:



lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

kwaliteitsnormDe belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Inspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.

De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

FlanellenZorgvuldig onderhoud en isolatie schade

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Als het volume van de transformator te klein is zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

FlanellenOverige productinformatie
  • Stad TangshanHydraulische mobiele instapbrugTips voor bedrijfsactiviteiten

    Stad TangshanHydraulische mobiele instapbrugTips voor bedrijfsactiviteiten

  • Albuquerque.kgmPrijs van Mobiele Schaar Vork Lifting PlatformKies ook zorgvuldig

    Albuquerque.kgmPrijs van Mobiele Schaar Vork Lifting PlatformKies ook zorgvuldig

  • Beuhatuf.kgmKleine automatische liftWelke vier technologieniveaus zijn de vier belangrijkste standaa

    Beuhatuf.kgmKleine automatische liftWelke vier technologieniveaus zijn de vier belangrijkste standaa

  • Dongshengworld.kgmVast elektrisch hydraulisch hefplatformDe juiste manier om te oordelen

    Dongshengworld.kgmVast elektrisch hydraulisch hefplatformDe juiste manier om te oordelen

  • Bekeschsaba.kgmOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformWaardegevoelige materialen

    Bekeschsaba.kgmOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformWaardegevoelige materialen

  • FrankrijkHydraulisch hefplatform met schaarvorkIntroductie van veelvoorkomende verhardingsbehandelin

    FrankrijkHydraulisch hefplatform met schaarvorkIntroductie van veelvoorkomende verhardingsbehandelin

  • Roma.Hydraulisch hefplatformToepassing in de lichte industrie

    Roma.Hydraulisch hefplatformToepassing in de lichte industrie

  • Roma.Vast hefhydraulisch platformDe oorzaak van slijtage begrijpen en gemakkelijk repareren

    Roma.Vast hefhydraulisch platformDe oorzaak van slijtage begrijpen en gemakkelijk repareren

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!